Mijn Achtergrond

Met 15 jaar ervaring in het leiden van marketing- en salesteams ben ik een doorgewinterde professional in de high-end sector. Mijn expertise beslaat diverse veeleisende en snel veranderende omgevingen, waaronder mode, cosmetica, de diamantindustrie en private banking. Deze rijke ervaring heeft me een uniek inzicht gegeven in het managen en motiveren van teams.

Mijn professionele reis, gecombineerd met mijn ervaring als ondernemer, heeft me geleerd hoe cruciaal flexibiliteit en veerkracht zijn. Ik heb een diepgaand begrip van de uitdagingen die gepaard gaan met het beheren van meerdere verantwoordelijkheden en het in balans houden van alle aspecten van een bedrijf. Mijn vaardigheden in tijdmanagement, strategische planning en teamdynamiek zijn niet alleen bewezen in mijn professionele loopbaan, maar ook in mijn ondernemerschap.

Mijn constante bijscholing zorgt ervoor dat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste trends en ontwikkelingen in mijn vakgebied. Of u nu op zoek bent naar inzichten in effectief teammanagement of strategieën voor het behouden van balans, mijn ervaring biedt waardevolle lessen en praktische tips.

Bij Level Up  kunt u rekenen op een combinatie van diepgaande ervaring en voortdurende professionalisering, gericht op het optimaliseren van uw team en bedrijfsvoering.

Z

Mindset en Focus

Ik leer  jou pieken op het juiste moment dankzij de juiste focus.

Z

Veerkracht en balans

De juiste balans vinden tussen privé en werk dankzij meer veerkracht.

Z

Vitaliteit

Fysiek fitter voelen, mentaal meer focus en emotioneel meer veerkracht.

Z

Stress management

Wat is stress, wat doet het met mijn lichaam en hoe kan ik een burn-out vermijden.

 

Positieve mindset als sleutel tot verandering.

 

De Positieve Psychologie, een relatief jonge stroming binnen de psychologische wetenschap, richt zich op de sterke kanten en positieve eigenschappen van mensen, in tegenstelling tot de klassieke psychologie die vooral gedrag onderzoekt en problemen behandelt. Diverse studies tonen aan dat focussen op je sterktes en positieve eigenschappen een positief effect heeft op je gezondheid, relaties en werk. Bovendien draagt dit bij aan een langer en gelukkiger leven.

Onze holistische aanpak kijkt naar het geheel van de persoon en hoe verschillende aspecten van iemands leven – zoals voeding, mindset, beweging en persoonlijke ontwikkeling – samenhangen om ervoor te zorgen dat je kan pieken in je job. Als één van deze aspecten geen aandacht krijgt, zal de productiviteit op het werk vroeg of laat zakken. Door te investeren in een holistische aanpak, creëert u een werkomgeving waarin medewerkers kunnen floreren, wat leidt tot hogere betrokkenheid, minder ziekteverzuim en een sterkere bedrijfscultuur.

Z

GRADUAAT TOEGEPASTE PSYCHOLOGIE

Z

OPLEDINGSCOACH

Z

LIFECOACH

Z

VEERKRACHTCOACH

Z

STRESS en BURN-OUTCOACH

Z

LOOPBAANCOACH

Z

VOEDINGSLEER

Z

MINDFULNESSCOACH

Z

PERFECTIONISMECOACH